Jak se pije Stroh – silný alkohol do koktejlů

Stroh je alkohol, který má rumové aroma, který pochází z Rakouska, z palírny, která byla založena roku 1832. Má 40% – 80% alkoholu a nehodí se příliš k pití jen tak ve sklenici nebo do koktejlů, je spíše určen na polití sladkých dezertů.

Přidává se také do horkých drinků a pije se rovněž po studenu. Známým drinkem je B52, stroh je díky své černohnědé barvě dobrý do drinků, které jsou složeny z několika barev. 

Tento likér má sladkou pomerančovou chuť, s trochou kávy a karamelu. Kvalitní rumy jsou výborné svou lahodnou chutí a vůní.

Míchané nápoje s tímto likérem jsou lahodné a oceníte je také v kuchyni. Můžete si stroh nalít na zmrzlinu, dezert nebo třeba dort. Rum stroh je výborný a lahodný v kuchyni. Tento rum se liší od klasického rumu, má vyšší obsah alkoholu a likérovou konzistenci. Můžete jej vyzkoušet i jako dochucení koktejlů a drinků. Rum by měl mít pokojovou teplotu a být podáván s úsměvem.

Koktejl B52

30 ml absinth
30 ml rum Stroh 80
30 ml kávový likér Kahlua

Smíchejte dohromady Absinth a rum Stroh.
Dolijte panáka Kahlua a podávejte.
Pro WAU efekt můžete nápoj opatrně zapálit
Zdroj obrázku a další informace: web Stroh

Podobné příspěvky