S.B.S Experimental Cask Series Jamaica 2019 4×0,2l GB
2777,00 KčKdo chce víc, tak ten to taky dostane.
Zobrazen 2513. – 2528. z 3001 výsledků
Kdo chce víc, tak ten to taky dostane.
Objevte britský gin po toskánsku. Spojení tradičního suchého ginu a divokých bylin z italského venkova je velká paráda. Stačí přidat tonik a vychutnat.
Saffron Gin je vyráběn v rodinném lihovaru ve francouzském Dijonu dle starého francouzského receptu z 19. století.
Sailor Jerry – skutečně dospělý rum, který má za sebou ikonu amerického tatérského umění. Nemusí si nic vymýšlet, protože jeho vlastní příběh je natolik silný, že dokáže inspirovat miliony lidí na celé planetě.
Výrobní proces je velice podobný klasické výrobě světlých rumů. Prochází fázemi jako fermentace, destilace, zrání, filtrace a lahvování.
Unikátnost rumu Sailor Jerry spočívá zejména v přidávání koření, jako je zázvor, skořice, hřebíček, vanilka a infuze přírodní limety. Dva roky zraje v dubovém sudu.
Rum pocházející z ostrova Martinik, což je zámořský region Francie ležící v Karibském moři.
Saison Reserve je silný rum, který je ovocný a zároveň kořenitý. Ucítíte v něm aroma kandovaného ovoce, sušených švestek, vanilky a liči, jakož i kořenité tóny zázvoru a pepře. Chuť má sametovou, ale zároveň i svěží, s vyváženým a dlouhým závěrem.
Vybrané rumy stárnou v amerických sudech z bílého dubu 8 let. Toto stárnutí se odehrává v oblasti jejich původu, využívaje teplo a specifickou vlhkost na Karibských ostrovech, které dodávají budoucímu rumu jedinečnou oxidaci, urychlují zralost a koncentrují příchutě.
Nakonec takto vyzrálý rum prochází oceán do Francie, aby ho promíchal mistr koňaku Jerome Tessendier. Pak je tato směs uložena do více než 50 francouzských dubových sudů na březích řeky Charente, kde odpočívá po dobu 12 měsíců. Každý sud propůjčuje rumu své jedinečné vlastnosti podle věku, velikosti onak, který dříve obsahoval.
Díky procesu dokončování v jednotlivých sudech je Cellar Master schopen čerpat z komplexní a rozmanité aromatické palety s více než 50 sudů, čímž vytváří harmonickou směs. Jeho metody vedou k silnému, ovocnému a nenápadnému rumu. Rum se pak postupně redukuje na 43,5%. Nepřidává se žádný cukr.
Přivítejte novou hvězdu mezi prémiovými rumy. Dopřejte si vyvážený kambodžský Samai Gold Rum 41%, který sbírá jednu světovou medaili za druhou