Fassbind Vieux Kirsch 0,7l 40%

1430,00 

Katalogové číslo: 7610224202178 Kategorie: , Štítek:

Co je Fassbind Vieux Kirsch 0,7l 40% ❓

Jemný destilát ze zcela zralého ovoce. Dlouhou dobu zraje v dřevěných sudech. Je vyroben podle tradičního domácího receptu. Vyznačuje se harmonicky dokonalou chutí.

Samotné výrobě této skvělé třešňovice předchází velmi pečlivý výběr ovoce. Všechny plody musí být dokonale zralé a bez jakékoliv známky napadení či hniloby.

Destilace probíhá velmi pomalu a destilát je poté uložen do dubových sudů, kde zraje 10 – 18 měsíců. Doba zrání záleží na síle původního destilátu, ale hlavně na rozhodnutí zkušených destilatérů. Roční odpařování ( tzv.andělský podíl ) činí přibližně 2-4% ročně. Dubové sudy pojmou 220 litrů a používají se maximálně 3-4krát, vždy po důkladné revizi.

Po ukončení zrání je destilát podroben následnému zušlechťování. Jedná se především o přídavek čistě přírodního výtažku ze sušených třešní. Tento proces probíhá v dřevěných kádích, do kterých se navíc přidávají také sušené třešně. Tato tzv.“ dosage“ výsledný produkt zjemňuje, dodává mu jemnou sladkost a ohebnost, harmonickou chuť a především z něj činí produkt na našem trhu naprosto unikátní a nenapodobitelný.

Informace o alergenech.

Expres po Praze V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes! Rychlé dodání Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned. Kamenná prodejna V přátelském prostředí poradíme s výběrem. Alkoholu rozumíme Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.