Zobrazuji všech 8 výsledků
-
966,00 Kč
Rum tak jak se „narodí“.
Zaujme vůně citrusů, kde převládají limetkovou, a následně se „ukážou“ tóny muškátového oříšku, vanilkový, růží a pivoněk a na „jazyku“ budete cítit sladkou chuť dražé.
Velmi dobře skloubené, chuť je krásně kulatá.
-
608,00 Kč
Je rum z kategorie luxusních, tmavých melasových rumů. Zraje v sudech z amerického dubu po dobu tří let. Vůně je silná a pronikavá s převahou vanilky. Po prvotním ochutnání vás překvapí hladká chuť, poznáte kandované pomeranče, kandovaný zázvor, vanilku, s jemnými až skrytými podtóny čerstvých citrusů a banánu.
-
703,00 Kč
Jde o nejslavnější a vůbec první rumy plněné do lahví na Madagaskaru od společnosti Dzama. Rum s dobře vyvinutým charakterem, který dává i tomu nejjednoduššímu koktejlu nezapomenutelné chutě. Symfonie vůní, která se při každé ochutnávce tajemně a rafinovaně odhaluje.
-
890,00 Kč
Dzama Nosy-Be Rhum Blanc byl společně s tmavou verzí prvním rumem, který společnost Vidzar plnila do lahví značky Dzama. Tento rum z destilerie Dzamandzar na ostrově Nosy-Be u Madagaskaru se vyznačuje tím, že po jeho otevření ucítíte vanilku, vanilku a zase jenom vanilku. Jedná se o krásnou bázi pro koktejly.
-
1080,00 Kč
Podobně jako většina rumů, i Džammú Vieux pochází z oblastí, kde působili delší dobu Francouzi. Tento madagaskarský rum ze šťávy cukrové třtiny má příjemnou nasládlou chuť a ve vůni je cítit mocnou sílu citrusů.
-
1290,00 Kč
Dzama 6 Y.O. je výsledkem šestiletého zrání v dubových sudech. Ve vůni jsou nejprve patrné banány a zralé ovoce, které rychle uvolní cestu komplexnějším dřevitějším tónům, kde dominují švestky a pomeranče. Jeho vyšší procento alkoholu 45 % nezakrývá velice příjemnou zaoblenost s kořenitými chutěmi skořice, pepře a vanilky až po ylang-ylang v závěru. Tento velice elegantní rum se jemně rozvíjí na patře a vyznačuje se dlouhým závěrem.
-
1094,00 Kč
Dzama Rhum Vintage 1998 0,7l je rum vyrobený z melasy z úrody cukrové třtiny roku 1998.
-
5847,00 Kč
Tento výjimečný rum je zrozen z cukrové třtiny ostrova Nosy Be u Madagaskaru. Na tomto ostrově se pěstuje i rostlina ylang-ylang, jejíž esence je nenahraditelná pro výrobu parfémů. Její vůně prostupuje do cukrové třtiny a projevuje se i ve výjimečné dlouhotrvající chuti výsledného destilátu.