Centenario Añejo Especial 7y 0,7l 40%
550,00 KčRon Centenario Aňejo Especial 7 je směs jemných rumů pečlivě zrajících v sudech z bílého dubu po dobu delší jak 5 let, během které rum získá…
Zobrazen 177. – 192. z 963 výsledků
Ron Centenario Aňejo Especial 7 je směs jemných rumů pečlivě zrajících v sudech z bílého dubu po dobu delší jak 5 let, během které rum získá…
Centenario je značka prémiových rumů z Kostariky. Rumy této značky bývají vyvážené, vyráběné z nejlepší třtiny a surovin zrajících ve zvláště vybraných dubových sudech po dobu několika let, které byly před tím použity pro zrání whisky a brandy. Dlouholetým zráním v těchto sudech rum získává intenzivní jantarovou barvu s nádechem kouře a příchutí vanilky.
Historie rumu Centenario sahá až do roku 1969, kdy se rum začal vyrábět. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu Centario začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. Seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva.
Na zdraví!
Ron Centenario Fundacion XX Aňos má hlubokou barvu jantarové mědi.
Skvělý rum z nejlepší kostarické třtiny 12 let zrál v sudech po whisky a brandy. Užijte si dekadentní tóny karamelu, ořechů, tropického ovoce a opáleného dřeva.
Jméno „Centenario Real“ bylo vybíráno velmi pečlivě, tak aby reprezentovalo něco vlastní a jedinečné.
Něco co reprezentuje Kostariku. Název evokuje domorodých předků.
Rum se vyrábí pomocí systému solera, je to velmi vzácná směs rumů ve věku od 15 až 30 let.
Tento speciální rum namíchala Master Blenderka Susana Masisi.
Rum dozrává v nejlepších dubových sudech, které byly separátně vybrány a oddělené
od zbytku sudů speciálně pro tento účel.
Společnost St Lucia Distillers Group of Companies sídlí na karibském ostrově Santa Lucia . Charman’s Reserve Rum je směs opravdu jemných, dlouho zrajících rumů destilovaných z melasy cukrové třtiny z vlastních plantáží metodou „pot still „,což je několikanásobná pomalá destilace v měděných kotlích. Vyznačuje se svěží vůní ovoce s náznaky medu a jemnou, lehce pikantní chutí exotického koření, čokolády a vanilky. Staré sudy po bourbonu z Kentucky v USA dělají z tohoto rumu gurmánský zážitek.
Vyrábí: Chairman’s.