Zobrazen 97. – 112. z 269 výsledků
Zobrazen 97. – 112. z 269 výsledků
Hruškovica Žufánek je jemný 45% destilát, vyrobený z hrušek Williams. Charakteristické vlastnosti této lahodné odrůdy dodávají destilátu dlouhotrvající hruškovou chuť.
Při přípravě kvasu a samotné výrobě je dodržován stejně pečlivý postup jako u naší slivovice. Vybíráme proto jen ty nejkvalitnější hrušky odrůdy Williams pocházející výhradně z moravských ovocných sadů. Zvláštní důraz je kladen na speciálním způsobu jejich kvašení, díky kterému do destilátu přeneseme všechny aromatické a chuťové prvky.
Doporučovaná teplota podávání a skladování je od 10 – 15 °C. Při teplotách pod cca 8 °C dojde k mírnému zakalení z důvodu vysrážení aromatických olejů.
Na zdraví!
Ulovte si parádní hruškovici, která zrála v sudech z bílého dubu z Limousine. Hruškovice Barrique 43% z Prádla u Nepomuku vychází v edici 2 000 lahví
Ochutnejte vizovickou hruškovici, ve které je kus Chile. Hruškovice Williams Rudolf Jelínek 42% se 2 panáky udělá radost vám, nebo vašim přátelům
Hruškovice pocházející z menší destilérky v Dolomitech z oblasti Val di Cembra.
V rodinné pálenici Zubří dělají věci srdcem. Třeba tuhle hruškovici. Pečlivě vybrané hrušky, několikanásobná destilace pro velejemnou chuť. Ochutnejte Valašsko.
V roce 2018 přišla na trh první jablkovice od Žufánka ,ročník 2017, destilát z drcených jablek. Polovinu jablek bylo ale vymoštováno (vylisovali šťávu), prokvaseno, vydestilováno a na téměř dva roky uloženo do dubových sudů. Vznikl klasický kalvádos jako z učebnice. Leč nemůžeme ho tak pojmenovat. Označení Kalvádos (Calvados) může nést pouze jablečná pálenka z francouzské části Normandie. Stejně tak jako Champagne.
Máte tedy možnost ochutnat destilát z jablek vyrobený dvěma způsoby. Čirý z celých jablek a stařený z jablečné šťávy.
Ten stařený byl navíc 18 měsíců v sudech z bílého dubu. Z nich získal svoji barvu, jemnost, nasládlost a lehký vanilkový tón.
Složení: jablečný destilát
Na zdraví!
Jablkovice Žufánek z českých jablíček odrůd Rubín a Melodie. Melodie chutí při pití doslova hraje na jazyku. Krasně sladké aroma doplňuje jemná a výrazná chuť.
Informace o alergenech.
Expres po Praze V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes! Rychlé dodání Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned. Kamenná prodejna V přátelském prostředí poradíme s výběrem. Alkoholu rozumíme Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.
Matolina na výrobu této Grappy je směsí červených odrůd z místního regionu. Destiluje se nekontinuálně v měděných kotlích v malých dávkách, bez dalšího staření. Má aroma páleného dřeva, kakaa a kávy, ale také jablek, kdoule a sušené švestky. Výrazná a harmonická chuť s dlouhým koncem. Podávejte o teplotě 18-20°C v tulipánových sklenicích.
Informace o alergenech.
Expres po Praze V případě objednání do 12. hodiny přivezeme ještě dnes! Rychlé dodání Skladem více než 10.000 láhví, expedujeme ihned. Kamenná prodejna V přátelském prostředí poradíme s výběrem. Alkoholu rozumíme Jsme experti v oboru. Neváhejte zavolat. Vybírejte s námi.
Moravská jadernička je název odrůdy jablek, ze které pochází tento ovocný destilát, který po kvalitním zpracování zraje tři roky v dubových sudech po whisky. Díky tomu získává svěží projev jablek, který se snoubí s kořenitostí skořice, čokoládou či tóny vanilky.