Zobrazen 1153. – 1168. z 3001 výsledků
Zobrazen 1153. – 1168. z 3001 výsledků
Ki No Tou je nasládlý Old-Tom-style gin z japonské Kyoto distillery.
Aromatický dry gin z Kyoto distillery inspirovaný japonskou tradicí přidávat zlaté lístky do saké při slavnostních příležitostech.
Každá kapka Ginu Mare je destilována v kotlích, které jsou umístněný v historické kapli na břehu středozemního moře, nedaleko Barcelony. Každá láhev Ginu Mare je unikát, olivy, které se přidávají do ginu mají po každé sklizni jinou úroveň kyselosti a velice ovlivňuji výslednou chuť ginu, proto je každá láhev výsledkem jemné kulinárské práce mistrů palírníků.
Gin Mare představuje ryzí chuť Středozemního moře, především díky unikátním ingrediencím: olivy Arbequina ze Španělska, rozmarýn z Řecka, bazalka z Itálie, tymián z Turecka, pomeranče z Valencie, citróny ze Sevilly, koriandr, jalovec a kardamom.
Tento unikátní gin se vyrábí jemnými technikami typickými pro středomořskou atmosféru, jemná technika macerace, nezávislá destilace každé ingredience a letitá zkušenost master destilera, dělají z tohoto ginu opravdový středomořský zážitek.
Už Vás nebaví pouze Gin a Tonik? Co takhle zkusit gin a tonik s kapkou levandule.Nalijte do sklenice jeden panák Ginu Mare, přilejte 200 ml oblíbeného toniku, zakápněte levandulovým sirupem (dle chuti), přidejte led a zamíchejte, poté stačí už jen dozdobit citrusovým ovocem a květem z levandule. Na zdraví!
Každá kapka Ginu Mare je destilována v kotlích, které jsou umístněný v historické kapli na břehu středozemního moře, nedaleko Barcelony. Každá láhev Ginu Mare je unikát, olivy, které se přidávají do ginu mají po každé sklizni jinou úroveň kyselosti a velice ovlivňuji výslednou chuť ginu, proto je každá láhev výsledkem jemné kulinárské práce mistrů palírníků.
Gin Mare představuje ryzí chuť Středozemního moře, především díky unikátním ingrediencím: olivy Arbequina ze Španělska, rozmarýn z Řecka, bazalka z Itálie, tymián z Turecka, pomeranče z Valencie, citróny ze Sevilly, koriandr, jalovec a kardamom.
Tento unikátní gin se vyrábí jemnými technikami typickými pro středomořskou atmosféru, jemná technika macerace, nezávislá destilace každé ingredience a letitá zkušenost master destilera, dělají z tohoto ginu opravdový středomořský zážitek.
Už Vás nebaví pouze Gin a Tonik? Co takhle zkusit gin a tonik s kapkou levandule.Nalijte do sklenice jeden panák Ginu Mare, přilejte 200 ml oblíbeného toniku, zakápněte levandulovým sirupem (dle chuti), přidejte led a zamíchejte, poté stačí už jen dozdobit citrusovým ovocem a květem z levandule.
Na zdraví!
Prémiový gin Tranquebar vznikl u příležitosti 400. výročí založení stejnojmenného obchodního přístavu v bývalé Dánské Západní Indii.
Elegantní koloniální gin podle rodinné dánské receptury. Koření Tanquebar, které bylo využito k výrobě tohoto ginu pochází z dánské kolonie v indii, odtud také nosí jehož jméno. Průtahový destilát. Vůně pikantní po exotickém koření. Chuť exotická s tóny pepře, skořice a kardamonu.
Tento námořnický gin je vydestilován s přídavkem voňavého koření a bylin jako je jalovec, kůra z citrónu a pomeranče. Zároveň je obohacen o špetku skořice, kardamon a muškátový oříšek pro více exotický nádech. Průtahový destilát. Vůně exotická s tóny skořice, kardamonu. Chuť lesní po jalovci, citrusech. Doporučujeme k digestiv.