Bartida Čert 1l 30%
390,00 KčMeta: Vychutnejte si hospodskou klasiku namíchanou z prvotřídní griotky a českého tuzemáku. Likér Bartida Čert 30 % vás pohladí a nakopne. Na zdraví a na radost.
Zobrazen 273. – 288. z 3001 výsledků
Meta: Vychutnejte si hospodskou klasiku namíchanou z prvotřídní griotky a českého tuzemáku. Likér Bartida Čert 30 % vás pohladí a nakopne. Na zdraví a na radost.
Višně, které tady pro vás rostou celý rok, stačí utrhnout. Bartida Griotka 20% je důkazem toho, že i obyčejný likér může být neobyčejně luxusní
Bylinný likér jež navazuje na tradici výroby hořkých likérů v období první republiky.
Hruškový likér, který snad každý lyžař dobře zná z alpských středisek, kde se podává v panáku s kouskem sušené hrušky.
Destilát, který je oblíben pro svou jemnou vůni a chuť vyzrálých hrušek. Ovoce pochází z Jižní Ameriky, kde odrůda Williams dozrává k…
Ovocná pálenka pochází z meruněk vypěstovaných ve Velkopavlovické oblasti a je vyrobená trojnásobnou destilací.
Slivovice – nejznámější český destilát je vyroben z nejlepšího švestkového kvasu.
Původní tuzemský rum – oblíbená a tradiční klasika vylepšená přidáním rumu, karamelu a macerací pravé vanilky.
Tohle je lahoda, která má světové parametry. Bartida Vaječňák 17% má v sobě 140 g žloutků na litr a je to znát! Smlsněte si na nejlepším českém vaječňáku.
Máte zelenou! Ale takovou, která vás parádně nakopne. Peprmintový likér Bartida Zelená 20% je důkazem toho, že i obyčejný likér může být neobyčejně luxusní
Tento gin vyrobil tajemný profesor Cornelius Ampleforth. Vyrábí se tradiční metodou studeného míchání. Do velmi kvalitního alkoholu z měděného periodického destilačního přístroje se přidávají přísady včetně jalovce, pomerančové slupky, koriandru, skořice, hřebíčku a kardamomu.
K snad láhev je zabalená v nařaseném hnědém papíře, omotaná provázkem a zapečetěna černým voskem.
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.
Navy verze Bathtub ginu profesora Cornelia Amplefortha. Kromě obsahu alkoholu, se také zvyšuje množství rostlinných látek tak, aby se Gin Navy výrazně lišil od standardního provedení.
Old Tom gin byl velmi populární v Anglii v 18. a 19. století. Název Old Tom vznikl z neobvyklého servírování ginu. Na stěně byl umístěn dřevěný obraz s kočkou, která měla v ústech otvor, kde se házela mince. Gin se dávkoval z hadičky pod kočičími drápy. Tento téměř zapomenut styl ginu je perfektní v koktejlech s tonikem.
Old Tom má ovocnou sladkou aroma s výraznými citrusovými tóny. Je čistý, lehký s jemnou pikantní v závěru.
K snad láhev je zabalená v nařaseném hnědém papíře, omotaná provázkem a zapečetěna černým voskem.
Téměř polovina libry z nejkvalitnějších jalovce se používá na výrobu každé láhve této studené směsi Sloe Gin spolu s pásem rostlin kassie, koriandru, hřebíčku a pomerančové kůry, které jsou přidány do vysoce kvalitního měděného hrnce. Výsledek? Sloe Gin, který má tuny a charakter.
Vůně: Marcipán a jalovec se rozplývají vlnami skořice a horkého hřebíčku. Citrus víří v pozadí, tančí s vůní čerstvých pečených koláčů.
K snad láhev je zabalená v nařaseném hnědém papíře, omotaná provázkem a zapečetěna černým voskem.