Zobrazen 1601. – 1616. z 3001 výsledků
Zobrazen 1601. – 1616. z 3001 výsledků
Barman Dee Davies vytvořil Jinzu Gin a následně s ním vyhrál soutěž Diageo ‚s Show Your Spirit.
Jinzu Gin se vyrábí ze směsi anglického ginu (spolu s jalovcem, koriandrem, Angelikou, yuzu a japonským třešňovým květem) a saké, které do jejího chuťového profilu přináší luxusní krémový pocit a jemnou působivou sladkost.
V nadmořské výšce více než 2 500 m na Tibetské náhorní plošině, ve stínu kláštera Ta’er, vzniká v palírně Huzhujinquan první tibetská jednosladová whisky JIU HAI BU GAN.
Vyrábí se ze světoznámého tibetského ječmene, sladuje se, mačká a kvasí za působení původních kvasinek pečlivě udržovaných ve stínu kláštera, a to za použití nejjemnější čisté vody tekoucí z himálajských řek, z níž se JIU HAI BU GAN vyrábí, destiluje a zraje.
Díky know-how starému více než 400 let mistři míchači v téměř mystickém tichu pečlivě sledují alkohol, z nichž některé jsou starší než 60 let, v očekávání sestavení jemných směsí, které propůjčí lihovině JIU HAI BU GAN její jedinečnou jemnost a aromatickou bohatost.
Tradiční London Dry Gin, základní přísada pro míchání alkoholických koktejlů.
Jodhpur Reserve London Dry Gin je vyrobený v Anglii, inspirovaný Indií a primárně určený pro španělský trh.
Užijte si 12 50ml lahviček parádní skotské whisky v adventním kalendáři Johnnie Walker. Co den, to krásný chuťový zážitek
Luxusní 12letá whisky v sobě snoubí ty nejlepší zralé kousky ze všech koutů Skotska. Výsledná chuť je nekonečně jemná s nejsametovějším závěrem. Trefa do černého.