A. H. Riise Signature 43,9% 0,7L

Naše cena: 3 390,– Kč
Jednotková cena: 4 843,– Kč/litr
Na skladě

Pokud si zboží objednáte do 12:00, zboží obvykle expedujeme z našeho skladu do 24 hodin (s výjimkou víkendů a svátků).

nakupte ještě

za 3 500,– Kč
a získejte dopravu zdarma!
Více o produktu

Podobné produkty

Více o produktu A. H. Riise Signature 43,9% 0,7L
Výrobce:A. H. Riise Spirits ApS Denmark
Značka:A. H. Riise
Druh alkoholu:Lihovina
Obsah alkoholu: 43,9%
Objem: 0,7L
Složení:Může obsahovat stopy vlašských ořechů.
Země původu:Dánsko
Druh balení:dárková kazeta

Popis produktu

A. H. Riise Spirits je jednou z nejstarších skandinávských značek jedinečných ochucených rumů. Historie značky sahá až do roku 1838, kdy dánskému lékárníkovi a objeviteli (Albert Heinrich Riise) bylo uděleno exkluzivní právo na výrobu alkoholu na ostrově Svatý Tomáš na Amerických Panenských ostrovech v Karibiku, dříve známých jako „Danish West Indies“. Součástí jejich hrdého dědictví je dnes široký výběr kvalitních rumových směsí a bitterů. A. H. Riise si zakládá na originálních recepturách a tradiční řemeslné výrobě. To zajišťuje skvělou kvalitu a výjimečnou chuť, která se pojí s tímto jménem již téměř 2 století.
A. H. Riise Signature
Nic není více zavazující, než Váš podpis na papíře. Proto tento klenot nazývají ,,Signature" (podpis). Vynikající luxusní směs vyrobená jen z těch nejlepších sudů, hodná pro oslavy velkých životních chvil – momenty, kterých si budete vážit a na které budete vzpomínat.

Používají se rumy různého věku a původu z široké škály sudů – ne všechny jsou však vyprázdněny do poslední kapky, v sudu často zůstává malé množství úžasného rumu. Právě tyto prvotřídní sudy používají k dotvoření této dokonalé směsi. Vyrábí se ve velmi malých dávkách, a to méně než 2 000 lahví – každý sud je očíslován a každá láhev také. Je to prostě kus jedinečného umění – skutečné mistrovské dílo.

Barva připomíná červené zlato. Fascinující vůně, ve které cítit zralé tropické ovoce, kokos a karamel doprovázené chladivými mátovými tóny. Chuť je velmi komplexní a hladká, cítit v ní glazované citrusy a meruňky zapletené do praženého kokosu s nádechem eukalyptu. Na závěr příjemně dlouhotrvající symfonie zralého tropického ovoce a karamelu s jemnými mátovými tóny – dokonalá harmonie.