A.H.Riise Signature 0,7l 43,9% GB

3390,00 

Katalogové číslo: 5712421740001 Kategorie: Štítek:

Co je A.H.Riise Signature 0,7l 43,9% GB ❓

Výjimečný nápoj k zaslouženému seberozmazlování. A.H. Riise je známý tím, že je nekompromisní, pokud jde o vytvoření dokonalého nápoje. Albert Heinrich Riise, syn námořníka z nádherného dánského ostrova, který procestoval svět a usadil se jako lékárník a výrobce rumu v Západní Indii, byl neklidnou duší, vyráběl rum a jezdil na expedice na lov nových druhů v rostlinné nebo živočišné říši. Mnoho rostlin, obojživelníků a ryb má ve svém latinském názvu slovo Riisea“, tedy pojmenované po muži, který jako první objevil a popsal nový druh.

Pro své současníky byl A.H. Riise známý svým nekompromisním přístupem ke své práci a totéž lze říci o společnosti A.H.Riise dnes, když vytváří ultimátní drink. A.H. Riise „Master Blender Collection“ zrálo v těch nejlepších sudech. Jinými slovy, „Master Blender Collection“ je pečlivá směs s těmi nejlepšími a nejušlechtilejšími lihovinami.

„Master Blender Collection“ je vyrobena jako malá šarže tak, aby každá z nich byla přesnou reprodukcí šarže předchozí. U takto malých šarží se však zákonitě vyskytnou drobné rozdíly v chuti, vůni a barvě.

Láhev má tvar pyramidy. Ve skutečnosti slovo pyramidální může také znamenat kolosální a bezkonkurenční. Ve vší skromnosti to je přesně to,  co  A.H. Riise Signature nabízí. A.H. Riise Signature je součástí kolekce A.H.Riise Master Blender Collection.

Na zdraví!