Motorhead Dark Rum 8y 0,7l 40%

860,00 

Katalogové číslo: 7350064820179 Kategorie: Štítek:

Co je Motorhead Dark Rum 8y 0,7l 40% ❓

Rum kapely, který byl představen  v listopadu 2018, se již prodalo více než 100 000 lahví po celém světě a v současnosti je dostupný na více než 15 trzích. Pozitivní na Motörhead Rumu je,  že může ke svému pokračujícímu úspěchu přidat cenu Rum & Cachaca Gold Award 2020, která se již v USA těší zlatému statusu s „The Fifty Best“.

Sari Wilholm, spoluzakladatelka značek For Fans, které vyrábějí řadu lihovin Motörhead, k ocenění říká: „Jsme tak hrdí, že rum získal uznání mezi některými z nejlepších značek lihovin na světě. Líbí se mi, že jsme dokázali, že pro Motörhead je místo nejen na hudební scéně, ale také na globální scéně likérů. Sledujte tento prostor – od Motörhead Spirits toho může přijít mnohem víc!“.

Motörhead Premium Dark Rum je vyroben s vysokou kvalitou a chutí v rámci procesu vývoje, což zajišťuje konečný produkt dostatečně působivý pro fanoušky i milovníky rumu. Produkt z nejkvalitnějšího výběru karibských rezervních rumů zraje osm let v sudech po bourbonu. Výsledkem je hladký, tmavě hnědý rum – plný s tóny čokolády, araku, vanilky a kořenitým závěrem.

Na zdraví!