Hell Or High Water Spiced 38% 0,7L

Naše cena: 498,– Kč
Jednotková cena: 711,– Kč/litr
Na skladě

Pokud si zboží objednáte do 12:00, zboží obvykle expedujeme z našeho skladu do 24 hodin (s výjimkou víkendů a svátků).

nakupte ještě

za 3 500,– Kč
a získejte dopravu zdarma!
Více o produktu

Podobné produkty

Více o produktu Hell Or High Water Spiced 38% 0,7L
Výrobce:One Eyed Spirits
Značka:Hell or High Water
Druh alkoholu:Lihovina
Obsah alkoholu: 38%
Objem: 0,7L
Země původu:Trinidad a Tobago
Region původu:Trinidad
Druh balení:bez obalu

Popis produktu

,,Pokud by bylo všechno dokonalé, nebyl by žádný příběh.”

V roce 2010 Olli Hietalahti a Jouko Laune skočili do neznáma. Bez zkušeností založili značku rumu. Všechno vzniklo díky nevinnému žertíku – je-li ron španělské slovo pro rum, ptali se, kdo je pak nejznámější Ron na světě? Ron Jeremy! Dalo by se říci, že to byl odvážný krok. Nebo by se dalo říci, že byli úplní blázni – oba. Když začínali, měli dvě hlavní zásady – značka může být veselá, ale rum musí být vážný. Vyhledali skvělé lidi, kteří jim pomohli s tou vážnou částí. A vyrobili rum Ron de Jeremy.

No první neštěstí na sebe nenechalo dlouho čekat... Požár zničil výrobní zařízení a spálil jejich sny v USA. Nastalo zemětřesení, zrada, chyby a téměř smrt. Mnohdy byli na pokraji bankrotu. S až nezdravou dávkou beznadějného optimismu „jezdili“ jako na horské dráze a často si bouchali hlavu o zeď. Jaksi vždy přežili. Značka stále rostla a v roce 2018 byla zvolena za Top Ten Trending Rum. Později opět přišla pohroma, 23. června 2020 byl Ron Jeremy obviněn ze závažných zločinů a zatčen. Značka založená na humoru už nebyla takovou zábavou. Po prvotním šoku a opět v obavách z bankrotu se rozhodli bojovat. Uvědomili si, že po desetiletí tvrdé práce vybudovali něco hodnotného – úžasné produkty a skvělou síť obchodních partnerů a kolegů. Vytvořili tedy novou značku se srdcem a duší. A ta přesně odráží jejich cestu – dva blázny, kteří se potácejí od jednoho trápení k druhému. Tato cesta pokračuje rumem Hell or High Water. Pro ty, kteří neznají výraz „Come Hell or High Water“ – znamená to, že jste ochotni udělat cokoli, abyste překonali potíže a překážky. Nikdy se nevzdáváte. Je to rum pro sebevědomé optimisty. Rum vytvořený s vytrvalostí a odhodláním projíždějící trnitou cestou.
Hell Or High Water Spiced
Chuť je jedinečně jemná a elegantní. Silně uspokojivý závěr podtrhuje jeho výjimečnost a péči, s jakou se vyrábí.

Speciální nabídky

Při koupi tohoto produktu máme pro Vás připraveny následující speciální nabídky:
Značkové doplňky Ron de Jeremy a Hell or High Water se slevou 50%
Při koupi produktů Ron de Jeremy nebo Hell or High Water, si můžete zakoupit značkové doplnky Ron de Jeremy nebo Hell or High Water se slevou !!!