Licor 43 Original 31% 0,7L

Naše cena: 444,– Kč
Jednotková cena: 634,– Kč/litr
Delší doba dodáníZboží je objednané u zahraničního dodavatele. Doba dodání může být delší. Budeme vás informovat, jakmile bude zboží dostupné.

nakupte ještě

za 3 500,– Kč
a získejte dopravu zdarma!
za 2 600,– Kč
a získejte dárek zdarma!
Více o produktu

Podobné produkty

Více o produktu Licor 43 Original 31% 0,7L
Výrobce:Diego Zamora company
Značka:Licor 43
Druh alkoholu:Likér
Obsah alkoholu: 31%
Objem: 0,7L
Země původu:Španělsko
Region původu:Cartagena
Druh balení:bez obalu

Popis produktu

Když Římané dobyli Carthago Nova (Cartagena), objevili lahodný zlatý aromatický elixír vyrobený z ovoce a bylinek z oblasti Liqvor Mirabilis. Jelikož toto ,,zlato" bylo velkým pokušitelem, Římané zakázali jeho výrobu a konzumaci. Kartaginci ale s elixírem pokračovali v tajnosti – a nakonec dodnes inspiruje recepturu Licor 43.

Diego Zamora se svým bratrem Angelou, sestrou Josefínou a podporou jejího manžela, shromáždili vše, co měli. Plní nekonečného nadšení spustili výrobu a likér začali lahvovat. Skromný začátek, který vznikl především díky tvrdé práci a vášni, tak odstartoval historii skupiny Diego Zamora. Během několika let se stala lídrem na trhu, a to i díky investování do reklamy a sofistikované marketingové kampani. Úspěch byl ohromující – vznikala špičková národní značka. Dalším krokem bylo vyvézt ,,zlatý elixír" do světa, aby si ho mohli vychutnávat všichni a všude. Nezastavitelná mezinárodní expanze v prvním desetiletí 21. století z něj vytvořila nejmezinárodnější prémiový španělský likér všech dob.

V souladu s redizajnem nové láhve sjednotily svůj ,,image“ – rozhodli se nechat vyniknout to, co nejlépe definuje španělský charakter. Jejich posláním je přece šířit vášnivý způsob života – vědí, jak co nejlépe využít každý malý okamžik. A tato filozofie je obsažena v každé jedné láhvi Licor 43 – jednoduše „Pura Pasión“ (čistá vášeň).
Licor 43 Original
Prastará receptura, díky které má tento likér lahodnou chuť a zlatý lesk, se skládá ze 43 tajných přírodních složek. Ty však nestačí – až odborné znalosti, rodinný recept, ideální načasování a teploty dokážou přeměnit všechny tyto ingredience na „zlato“.

Chuťový profil je komplexní a harmonický. Dominují živé citrusové aroma Středomoří, jemný kořeněný nádech koriandru a sladká chuť zralého ovoce s nuancemi vanilky. Lehké tóny pomerančového a citrónového květu s náznakem hořkosti (plynoucí z kůry citrusů) příjemně vyhladí nádech zralého ovoce.