Absolut 100 50 % 1 l

Kód: 840 1342
830 Kč 686 Kč bez DPH
Skladem

Švédská vodka Absolut 100 patří stejně jako ostatní vodky Absolut mezi třetí nejprodávanější vodky na světě. Tato se vyznačuje obsahem alkoholu 50%.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vodka, Čirá vodka, Švédská vodka, Vodka 1 l
Objem: 1 l
Obsah alkoholu: 50 %
Země původu: Švédsko
Druh vodky: Čirá
Druh balení: holá láhev

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 Absolut vodka je řazena mezi nejkvalitnější vodky světa. Vyrábí se na jediném místě na světě, ve švédském městě Åhus z ozimé pšenice a místní vody. Dokonalou průzračnost zajišťuje čtyřfázová filtrace po destilaci. Pak se plní do lahví vyplachovaných - jak jinak - vodkou Absolut. Nezaměnitelná, charakteristická lahev (nebo spíš umělecký prostor) přispívá k tomu, že je švédská Absolut vodka jednou z nejznámějších značek vodky nebo i destilátů vůbec. Světoznámých reklam, příchutí, limitovaných edicí a způsobů, jak pít Absolut Vodku, je bezpočet. Hravost a kreativita jsou nakonec součástí jejího DNA. Ikonická vodka se lehce stane vaší srdcovkou, získala si i Andyho Warhola. Nejenže navrhl 50 designů, které se u Absolut vodky aplikují přímo na sklo lahve, dokonce ji i používal také jako vod(k)u po holení.

Zajímavost: Malá podobizna bradatého muže pod uzávěrem lahve připomíná zakladatele značky. To abyste věděli, komu můžete děkovat za tu čirou čirost. Lars Olson Smith a jeho inspirace klasickou lékárenskou lahvičkou na tinktury je historie. Udržitelnost, lokálnost a ekologie jsou pak atributy, které charakterizují současnost.

Chuť: čirý obilný destilát s jemnými tóny, chuť je hladká s mírnými náznaky karamelu a vanilky

Složení: vodka

Závěr: svěží

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz