Aberlour 12YO Double Cask Matured 40% 1,0L

Naše cena: 1 519,– Kč
Jednotková cena: 1 519,– Kč/litr
Delší doba dodáníZboží je objednané u zahraničního dodavatele. Doba dodání může být delší. Budeme vás informovat, jakmile bude zboží dostupné.

nakupte ještě

za 3 500,– Kč
a získejte dopravu zdarma!
Více o produktu

Podobné produkty

Více o produktu Aberlour 12YO Double Cask Matured 40% 1,0L
Výrobce:Aberlour Distillery
Značka:Aberlour
Druh alkoholu:Whisky
Obsah alkoholu: 40%
Objem: 1,0L
Věk:12 let
Země původu:Skotsko
Region původu:Speyside
Druh balení:tuba

Popis produktu

Čím je Aberlour tak výjimečný? V Aberlour upřednostňují obsah před stylem. Tato whisky se rodí z řemesla, vášně a znalostí, které se dědí z generace na generaci. Je o komunitě, místních surovinách a rodinách řemeslníků, kteří vyformovali to, co dnes znáte, nebo můžete poznat. Tato whisky se svou hloubkou chuti a charakterem mluví sama za sebe. Dozrává ve dvou typech sudů – v sudech po ,,Oloroso Sherry" a v sudech z amerického dubu. Ty se následně spojí na výrobu konečného produktu. Proces zrání dodává další chuťové tóny a vlastnosti, které se postupně zintenzivňují, aby vytvořily rozpoznatelně bohatou a komplexní Speyside ,,single-malt" skotskou whisky.
Aberlour 12YO Double Cask Matured
Dvojité zrání je dobrým příkladem toho, jak výrazně se umí svěží citrusový charakter nového destilátu Aberlour krásně zjemnit. Dožičí této whisky tradiční dubové a kořeněné ,,sherry" tóny. Barva připomíná zlatý jantar s nádechem rubínu. Ve vůni je jemná a zaoblená s ovocnými tóny červeného jablka. Chuť má jemný charakter ,,sherry" a ovocné aroma vyvážené bohatou čokoládou. Na závěr cítit sladké a pikantní tóny, které příjemně hřejí a doznívají.