Tullamore D.E.W. + 2 poháre 40% 0,7L

Naše cena: 480,– Kč
Jednotková cena: 686,– Kč/litr
Na skladě

Pokud si zboží objednáte do 12:00, zboží obvykle expedujeme z našeho skladu do 24 hodin (s výjimkou víkendů a svátků).

nakupte ještě

za 3 500,– Kč
a získejte dopravu zdarma!
Více o produktu

Podobné produkty

Více o produktu Tullamore D.E.W. + 2 poháre 40% 0,7L
Výrobce:Midleton Distillery
Značka:Tullamore D.E.W.
Druh alkoholu:Whisky
Obsah alkoholu: 40%
Objem: 0,7L
Země původu:Irsko
Druh balení:dárkové balení se 2 sklenicemi

Popis produktu

Tullamore D.E.W. je originální, třikrát destilovaná whiskey, která vzniká smícháním tří různých destilátů. Po celém světě je známá svou jemností a komplexní chutí. Tullamore D.E.W je pojmenována po Danielovi E. Williamsovi, muži, který se rozhodl, že skutečné řemeslo by mělo odrážet výhradně skutečný charaker. Trval na tom, aby jeho whiskey byla vyráběna na tomto principu. Zakladatel Tullamore D.E.W. Samorast, který se vlastní cestou vypracoval z jednoho chlapíka co se staral o koně v palírně na jejího majitele. Zavedl v ní elektriku a motorizoval dopravu produktů. Zároveň vytvořil jedinečnou whiskey se zřetelným a plným charakterem, která je hodna být označována jeho iniciálami D.E.W. Vnuk Daniela E. Williamse, Desmond, zdědil povahu a odhodlanost po svém dědečkovi. Šel v jeho šlépějích inovací, zmodernizoval whiskey průmysl a vytvořil první irskou 'blended' whiskey.
Tullamore D.E.W.
Třikrát destilovaná a trpělivě zrající v kombinaci sudů z bourbonu a sherry. Taková je světoznámá irská blended whiskey, která vyniká svou jemností a komplexností.
 

Prvotně květinová, později sušenková chuť odráží ječnou whiskey, zatímco jemná kořenitost je zásluhou pot still whiskey v této směsi. Citrusová příchuť je zase způsobena sladovou whiskey. Nakonec chuť ořechů a marcipánu kombinovaná s charakteristickou vanilkou v závěru je dílem zrání v sudech po cherry a bourbonu.