Bushmills Black Bush

DÁREK - 2 originální sklenice

Skladem: >5

Do 3. 4. u vás

520 Kč

Cena před slevou 590 Kč

0 %

Nakupte zboží ještě za 5 000 Kč a získejte DOPRAVU ZDARMA.

Kód:
2704
Značka:
Bushmills
Země původu:
IRSKO
Objem:
0,7 l
% alkoholu:
40,0 %
Bushmills 10 Y.O. Single Malt

Ochutnejte vyšší řadu a poznejte ten rozdíl

700 Kč

Bushmills je nejstarší licencovanou irskou palírnou. Koncesi pro výrobu komerční whiskey jí udělil anglický král Jakub I. v roce 1608. Whiskey se zde vyrábí s vysokým podílem sladového ječmene, trojitou destilací v měděných kotlíkových destilačních zařízeních. Black Bush je speciálním blendem s 80 % sladové whiskey, jež zrála v sudech po oloroso sherry. To ji dodává jemnou chuť, hedvábnou strukturu a bohatý ovocný nádech se stopou oříšků.

Doporučujeme Irish Coffee s Bushmills Black Bush

Irská káva je charakteristický, ikonický teplý míchaný nápoj, který rafinovaně kombinuje kávu s destilátem. Do irské kávy je potřeba zvolit správnou whiskey, takovou, která nebude s kávou soupeřit, ale dokonale její chuť doplní. Proto řada předních baristů doporučuje do irské kávy Bushmills Black Bush.

"Bushmills Black Bush preferujeme pro naší irskou kávu kvůli její komplexnosti a jemnosti. Vynikají v ní ovocné tóny sušených jablek, sladké tóny rozinek a lehký nádech po sherry, který se dokonale snoubí s filtrovanou kávou."  Ondřej Hurtík, Barista roku 2016.

Tato whisky je značky Bushmills a pochází ze země IRSKO. Zajímá vás více whisky této značky a destinace?