Zacapa 23 Solera Gran Reserva 40% 1,0L

Naše cena: 1 602,– Kč
Jednotková cena: 1 602,– Kč/litr
Delší doba dodáníZboží je objednané u zahraničního dodavatele. Doba dodání může být delší. Budeme vás informovat, jakmile bude zboží dostupné.

nakupte ještě

za 3 500,– Kč
a získejte dopravu zdarma!
za 2 600,– Kč
a získejte dárek zdarma!
Více o produktu

Podobné produkty

Více o produktu Zacapa 23 Solera Gran Reserva 40% 1,0L
Výrobce:Añejos de Altura, S.A.
Značka:Zacapa
Druh alkoholu:Rum
Obsah alkoholu: 40%
Objem: 1,0L
Věk:Solera
Země původu:Guatemala
Druh balení:krabička

Popis produktu

Rumy Zacapa jsou v Guatemale vyráběny destilací z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrové třtiny. Je to umělecké dílo trpělivosti a mistrovského míchání. Zralost a komplexní jedinečnou chuť získávají rumy Zacapa ve vysočině Quetzaltenango systémem solera v nadmořské výšce více než 2300 metrů nad mořem – „House above the clouds“ – v sudech z bílého dubu, ve kterých zrál dříve bourbon, sherry Pedro Ximenez, ale také portské , koňak nebo tokajské víno Palírna se pyšní tím, že jejich plantáže jsou pro produkci cukrové třtiny na nejlepším místě na světě, a to díky kombinaci mikroklimatu, půdy a teploty.Když přijde čas na kvašení, používají vlastní kmen kvasinek získaných z ananasu. kvasinky produkují specifické aroma typické pro rumy Zacapa. Na celý proces dohlíží ,,Master Blender" – jedna ze tří žen, které v potravinářském průmyslu dosáhly takovou pozici.
Zacapa 23 Solera Gran Reserva
Rovnováha jemných a jedinečných chutí Zacapa 23 je vyrobena ze směsi rumů starých od 6 do 23 let, které pocházejí z procesu zrání „Sistema Solera“. Tento rum zraje ve vybraných sudech, ve kterých dříve dozrávala robustní americká whisky, delikátní sherry a jemná vína Pedro Ximénez, čímž se vytvořil hladký a vyvážený chuťový profil.

Komplexní, velkorysý a plný rum. Vůně má sladký karamelový začátek s tóny vanilky a kakaa. Pokračuje tóny karamelizovaných pražených pár ořechů a lísků doplněných banánem a sušeným ananasem. V chuti cítit tóny sušeného ovoce a meruněk, pikantní dub, muškátový oříšek, kůži a tabák s tóny kávy a vanilky vyvážené kořeněným nádechem skořice a zázvoru. V závěru se prolínají tóny medového karamelu s kořeněným dubem a sušeným ovocem.