Hankey Bannister Original 40% 1,0L

Naše cena: 423,– Kč
Jednotková cena: 423,– Kč/litr
Delší doba dodáníZboží je objednané u zahraničního dodavatele. Doba dodání může být delší. Budeme vás informovat, jakmile bude zboží dostupné.

nakupte ještě

za 3 500,– Kč
a získejte dopravu zdarma!
za 2 600,– Kč
a získejte dárek zdarma!
Více o produktu

Podobné produkty

Více o produktu Hankey Bannister Original 40% 1,0L
Výrobce:Hankey Bannister
Značka:Hankey Bannister
Druh alkoholu:Whisky
Obsah alkoholu: 40%
Objem: 1,0L
Země původu:Skotsko
Druh balení:bez obalu

Popis produktu

Společnost Hankey Bannister, založená v londýnském West End v roce 1757, zabývající se výrobou a prodejem vína a destilátů vznikla jako zrealizovaný sen průkopnické dvojice – Beaumont Hankey a Hugh Bannister – která se provdala za jediným cílem – nabízet ta nejlepší vína a lihoviny, které by uspokojily chutě londýnských fajnšmekrů během tehdejšího „boomu s alkoholem“. Postupně se přeorientovali na výrobu především míchané skotské whisky – v tom chtěli být nejlepší. A to se jim také podařilo. Značka je hrdá na prestižní ocenění, které získala jejich whisky Hankey Bannister 40YO na World Whisky Awards 2009 – nejlepší směs „skotské“ na světě.

Proces výroby je zde stejně jedinečný jako jejich whisky sama. V lihovaru míchají jen ty nejlepší slady „Highland Malts“ s plnou a výraznou chutí s jemnějšími „Lowland Grain“, aby vytvořily unikátní míchanou skotskou whisky. Jednotlivé slady z lihovarů Old Pulteney, Balblair, AnCnoc, Speyburn a Balmenach odborně mísí hlavní „Master Blender“ Stuart Harvey ve spolupráci se svým týmem.

Veškerý zde vyráběný sladový a obilný destilát stárne odděleně – dozrává v dubových sudech minimálně 3 roky. Tento proces umožňuje, aby se whisky stala jemnější a hladší, přičemž jí dodává barvu a znamenitou chuť. Každý sud má své jedinečné vlastnosti a styl.
Hankey Bannister Original
Originální směs jemných a vzácných skotských whisky – ručně vybrána pro kvalitu a pečlivě namíchána pro hladkou, lehkou a dokonale vyváženou chuť, která je ve společnosti známá již více než 250 let. Je známá svými jemnými a lehkými aromaty, protože veškerý sladový ječmen použitý k výrobě je sušen na vzduchu bez použití rašelinového kouře. Tento tradiční proces sušení na vzduchu nechává vyniknout aroma sladu a je v souladu s původní recepturou.
 
Barva připomíná krémový karamel se zlatým odstínem. Má lehkou vůni s jemnou kořenitostí, která dodává extra hloubku. V chuti je lehká, jemná, čistá, sladká a kořeněná s medovými tóny a příjemným dlouhotrvajícím závěrem.
 
Ocenění:
International Spirits Challenge 2018 - Silver
International Spirits Challenge 2017 - Silver

Speciální nabídky

Při koupi tohoto produktu máme pro Vás připraveny následující speciální nabídky:
Značkové doplňky Hankey Bannister se slevou 50%
Při koupi produktů Hankey Bannister, si můžete zakoupit značkové doplnky Hankey Bannister se slevou !!!