Božkov Republica Honey 35% 0,7L

Naše cena: 366,– Kč
Jednotková cena: 523,– Kč/litr
Na skladě

Pokud si zboží objednáte do 12:00, zboží obvykle expedujeme z našeho skladu do 24 hodin (s výjimkou víkendů a svátků).

nakupte ještě

za 3 500,– Kč
a získejte dopravu zdarma!
za 2 600,– Kč
a získejte dárek zdarma!
Více o produktu

Podobné produkty

Více o produktu Božkov Republica Honey 35% 0,7L
Výrobce:Stock Plzeň - Božkov, s. r. o.
Značka:Božkov
Druh alkoholu:Likér
Obsah alkoholu: 35%
Objem: 0,7L
Země původu:Česko
Druh balení:bez obalu

Popis produktu

Rumy a tuzemáky mají v Česku zkrátka nejraději. Od tradičních tuzemských, které milovali už naši předkové, až po pravé rumy, které v posledních letech zažívají obrovský boom. Přestože se božkovský "tuzemák" setkával se spoustou změn, nikdy se nedotkli receptury nebo kvality. Stále se tak vyrábí z nejjemnějšího melasového lihu, měkké plzeňské vody, cukrového sirupu, speciálního karamelu a vanilkového aroma. Díky tomu získal nádherně zlatavou barvu a přirozenou chuť. Božkův rum se vyrábí z cukrové třtiny a doslazuje se třtinovým cukrem. Velmi populární jsou rumy „blendované“ z více oblastí nebo různě stařené, u takových můžeme v chuti cítit tóny vanilky, sušeného ovoce, oříšků nebo třeba třešní.  
První republika je obdobím noblesy a elegance, poctivosti a hrdosti na řemeslný fortel a um, kterými jsme proslaveni. Řada rumů Božkov Republica je oslavou těchto prvorepublikových hodnot. Lahodné třtinové rumy Božkov Republica jsou plné chuti toho nejlepšího z karibských ostrovů, ať už samotné nebo míchané, nejlépe si je vychutnáte s těmi, na kterých vám záleží.
Božkov Republica Honey
Karibské nasládlé rumy z nichž některé zrály až 8 let, pro které jsou typické tóny vanilky a sušeného ovoce a oříšků, dodávají společně se včelím medem poctivému rumovému likéru nezapomenutelnou a příjemně sladkou vůni a chuť včelího medu. Rumový likér Božkov Republica Honey si nejlépe vychutnáte s přáteli samotný při pokojové teplotě nebo v kombinaci s citronovou limonádou a na ledu.