Tatratea Original + 2 poháre 52% 0,7L

Naše cena: 570,– Kč
Jednotková cena: 814,– Kč/litr
Na cestě k námDodáme do týdne

nakupte ještě

za 3 500,– Kč
a získejte dopravu zdarma!
Více o produktu

Podobné produkty

Více o produktu Tatratea Original + 2 poháre 52% 0,7L
Výrobce:Tatranská likérka s.r.o.
Značka:Tatratea
Druh alkoholu:Likér
Obsah alkoholu: 52%
Objem: 0,7L
Země původu:Slovensko
Druh balení:dárkové balení se 2 skleničkami

Popis produktu

Rodinná slovenská firma Karloff se zabývá prodejem prémiových produktů v alkoholovém odvětví již od roku 2002, přičemž její zakladatel má více než dvacetileté zkušenosti. Výhradním dodavatelem produktů je společnost Tatranská likérka se sídlem v Kežmarku, která vyrábí své produkty výlučně z přírodních surovin od vybraných domácích a zahraničních dodavatelů. Jejím lídrem se stal nápoj Tatranský čaj, který z důvodu narůstajícího exportu dostal globální název Tatratea. Jsou to unikátní čajovo-bylinné likéry vyráběné v různé stupňovitosti od 17% až po 72% a v různých příchutích – každý si najde svoji oblíbenou.

Produkty společnosti získaly mnoho významných ocenění za chuť i za design. Mezi nejvýznamnější patří Red Dot Design Award, Superior Taste Award, Penta Award, International Spirit Challenge.

Postup výroby naleznete ZDE.
Tatratea Original
Unikátní čajovo-bylinný likér vyrobený na přírodní bázi. Je tvořen vyváženým poměrem velmi jemného lihu, přírodních extraktů z bylin a černého čaje, ovocných destilátů a šťáv, cukru a tatranské vody. Již druhý rok po sobě získal Tatratea ocenění Nejdůvěryhodnější značka a zvítězil v konkurenci alkoholových značek.