Bols Green Banana 17% 0,7L

Naše cena: 279,– Kč
Jednotková cena: 399,– Kč/litr
Na skladě

Pokud si zboží objednáte do 12:00, zboží obvykle expedujeme z našeho skladu do 24 hodin (s výjimkou víkendů a svátků).

nakupte ještě

za 3 500,– Kč
a získejte dopravu zdarma!
Více o produktu

Podobné produkty

Více o produktu Bols Green Banana 17% 0,7L
Výrobce:Lucas Bols Amsterdam B. V.
Značka:Bols
Druh alkoholu:Likér
Obsah alkoholu: 17%
Objem: 0,7L
Země původu:Nizozemsko
Druh balení:bez obalu

Popis produktu

Bols, nejstarší lihovar na světě, vyrábí likéry v Amsterdamu již od roku 1575. 100 let po jeho založení se vedení společnosti ujal Lucas Bols. A byl to právě on, kdo přeměnil Bols na světoznámou značku – rozšířil počet likérů, ale začal prodávat i „genever“ či „Dutch gin“ (holandská borovička či „holandský gin“).

Součástí jejich nabídky je více než 40 prémiových likérů vyrobených z přírodních rostlin, bylinek, koření a ovoce. A zároveň – vyrobených díky řemeslným dovednostem a zkušenostem. Jejich sortiment obsahuje také unikátní koktejly či jiné nevšední alkoholické nápoje.

Bols je součástí globální koktejlové kultury od první vlny v roce 1862. Aktivně spolupracuje s mezinárodní barmanskou komunitou a spotřebiteli a vytváří tak příjemné koktejlové zážitky.

V současnosti můžete zažít jedinečný autentický zážitek přímo v Amsterdamu. Zážitek, během kterého objevíte chutě, vůně, obrazy a zvuky. Během kterého procítíte spojení tradice a inovace. Navštivte ,,House of Bols“. Máte možnost vstoupit do „Hall of Taste“, kde můžete ochutnat 38 různých likérů a prohlédnout si „Delft Blue Room“, „World of Cocktails Club“ či tajemnou „Bols Genever Room“. Interaktivní prohlídka, která nastartuje Vaše smysly, skončí v revolučním „Mirror Bar“, kde Vám před Vašima očima barmani namíchají delikátní koktejl. Nebo – pokud to máte rádi „po svém“, vytvořte si vlastní dokonalé koktejly v baru „Do It Yourself“.

,,House of Bols" získal holandskou cenu za design. Najdete ho na náměstí Museumplein (veřejný prostor v Amsterdamu, kde se nacházejí muzea jako Van Gogh Museum či Rijksmuseum).
Bols Green Banana
Krásny smaragdovo-zelený likér s jemnou chuťou zeleného banánu. Cítiť v ňom však aj nádych citrusov a bylín. Je menej sladký ako likér Bols Banana a vyrobený z prírodných ingrediencií.