R. L. Seale's 10YO 46% 0,7L

Naše cena: 974,– Kč
Jednotková cena: 1 391,– Kč/litr
Delší doba dodáníZboží je objednané u zahraničního dodavatele. Doba dodání může být delší. Budeme vás informovat, jakmile bude zboží dostupné.

nakupte ještě

za 3 500,– Kč
a získejte dopravu zdarma!
Více o produktu

Podobné produkty

Více o produktu R. L. Seale's 10YO 46% 0,7L
Výrobce:Foursquare Rum Distillery
Značka:R.L. Seal's
Druh alkoholu:Rum
Obsah alkoholu: 46%
Objem: 0,7L
Věk:10 let
Země původu:Barbados
Druh balení:bez obalu

Popis produktu

Společnost R. L. Seale & Co. byla založena v roce 1926 Reginaldem Leonem Sealeem, který vychází z barbadoské tradice jemných stárlých a míchaných rumů. V roce 1996 rodina otevřela vlastní lihovar Foursquare, aby si splnila sen a zvládla své rozšiřující se podnikání. Generální ředitel a hlavní palírna (,,master blender“) je dnes Richard Seale, Reginaldův pravnuk – pod jeho vedením získala v R. L. Seale a Foursquare Distillery mnohá mezinárodní uznání. Jejich současné portfolio značek zahrnuje Doorly's, Rum 66, Old Brigand, R. L. Seale, Tommy Bahama, The Real McCoy, St. Nicholas Abbey a 10 Cane.
R. L. Seale's 10YO
Jedná se o směs dvou typů rumů vyráběných z třtinové melasy. Lehčí a ovocnější pochází ze sloupcového destilačního přístroje a chuťově těžší a plnější pochází z kotlíkového destilačního přístroje. Následně každý zraje minimálně 10 let v sudech z amerického dubu po „bourbonu“. Po dostatečném odležení se směs odborně smíchá, aby bylo dosaženo unikátní chuti a textura – jako vždy v případě Foursquare, rum je bez jakýchkoli přísad. Získal také několik ocenění na IWSC, což dokazuje, že jde o víc než jen o jedinečně vypadající láhev.

Má zlato-měděnou barvu. Ve vůni převládají tóny ořechů, sušeného ovoce, skořice, pepře a dubu. V „krémové“ chuti se objeví sušší dřevité tóny rozvíjející se do ovocných tónů meruněk, fíků, rozinek a banánů následované aroma mandlí a vanilky – kombinace tropického ovoce, kořenitosti a dubu. Ve středně dlouhém suchém závěru vystoupí vanilkové a dřevito-kouřové tóny.